Wat zit er in je buik, mama?

Over Wat zit er in je buik, mama?

Leeftijd: , , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789059207295
Bestel Wat zit er in je buik, mama?

Dit is zo’n beetje het populairste boekje op het gebied van krijgen van een tweede (derde, vierde etc) kindje.  Het is een ontzettend leuk boekje, met flappen voor kindjes al vanaf 1 jaar! Leuk om cadeau te geven aan net zwangere moeders!

Het verhaal

Het verhaaltje gaat natuurlijk over de dikke buik van Mama. Op elke pagina zijn er gekkere ideeën over wat er in mama’s buik zit. Je tilt steeds het flapje omhoog en dan zie je weer iets geks in mama’s buik. Van een aap tot een inktvis. Van alles komt voorbij. Super leuk en daarom willen veel kleintjes het blijven lezen!

Over het boekje

Het is een stevig boekje met iets kwetsbaardere flappen. De tekeningen bevatten felle kleuren en stralen veel liefde uit!

Het boekje is deels op rijm geschreven en bevat geen lang verhaal waardoor het voor de kleinsten ook prima te volgen is. Het humor gehalte is natuurlijk hoog met al die gekke dingen in Mama’s buik.

Look & feel

  • Prentenboek zelf stevig.
  • De flappen zijn voor de kleintjes niet erg stevig, zeker op de laatste pagina zitten allerlei losse elementen die ze zo kapot kunnen maken.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.