Tip de Muis wil niet slapen

Over Tip de Muis wil niet slapen

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789490111069
Bestel Tip de Muis wil niet slapen

De “Tip de Muis” boeken kun je het beste kopen in de Action, ze hebben er vaak vele verschillende liggen. Tip is een leuk kleutermuisje die allemaal avonturen beleeft, meestal samen met zijn knuffel Teddy. Het zijn vaak boekjes over pedagogische onderwerpen voor kindjes vanaf een jaar of 3. Dit boekje gaat over Tip die niet wel (of kan… 😉 slapen.  In dit geval kan het boekje handig zijn als je kindje ook moeite heeft met slapen s nachts en het nut er nog niet helemaal van in ziet.

Het verhaal

Het is een vrij herkenbaar verhaaltje over Tip die niet kan slapen. Eerst gaat hij op zoek naar mama omdat hij dorst heeft maar dan kan hij nog niet slapen. Daarna legt mama hem uit waarom het belangrijk is om te slapen en dat de zon en dieren in het bos óók slapen. Tip heeft ook nog eens een mooie droom over heerlijk eten. En dan wordt hij de volgende dag natuurlijk heerlijk uitgerust wakker.

Over het boekje

De Tip reeks zijn leuke boekjes om voor te lezen, en nog een voordeel ze kosten bij de Action echt haast niks! Het s een fijn formaat boekje met leuke en herkenbare tekeningen. Niet echt primaire kleuren dus de baby’s zullen er echt nog niets aan vinden. De boekjes zullen vanaf een jaar of 3 in de smaak vallen.

Wij lazen de verschillende boekjes al vanaf 2,5 voor denk ik, maar pas tussen 3-4 begon ze er zelf wat meer om te vragen.

Look & feel

  • Fijn formaat boek
  • Redelijk stevige bladen
  • Soms wel wat lange zinnen, of langere alinea’s maar het leest nog wel fijn weg.
  • Redelijk grote en goed leesbare letters

tip-wil-niet-slapen-1

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.