Saar in de herfst

Over Saar in de herfst

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044828191
Bestel Saar in de herfst

Het is op het moment van schrijven net herfst geworden in Nederland. Al liep ik vandaag nog in mijn korte broek. In dit boekje verloopt de herfst wel als een echte herfst: stampen in de plassen, vallende blaadjes, grote pompoenen en paddenstoelen het komt allemaal aanbod!

Het verhaal

Het gaat over Oma en Saar. Ze gaan allerlei herfstactiviteiten doen. Zo zijn ze eerst aan het wandelen uiteraard door de regen, gaan ze paddenstoelen bekijken in het bos, vinden ze prachtige pompoenen op het pompoenen veld en aan het einde van het verhaal gaan ze thuis nog even knutselen.

In het boekje worden ook nog een aantal liedjes gezongen, dat was hier ook een succes.

Achter in het boekje krijg je direct ook uitleg hoe je de knutsels die Oma en Saar maken zelf ook kan maken! Hartstikke leuke ideeën en onze dochter wilde gelijk gaan knutselen… 😉

Over het boekje

Het boekje heeft op sommige stukken best lange teksten, als je die iets inkort zal menige 2 jarige het boekje ook wel al erg leuk vinden. Het boekje is origineel bedoelt vanaf 3 jaar.

Het is een herkenbaar verhaaltje met alle belangrijke elementen van de herfst er in. Zo leert je kindje ook weer meer over het verschil tussen de seizoenen. Heel leuk om juist nu voor te lezen.

Look & feel

  • Het is een vrij groot boek (26 x 26 cm) daardoor hij niet door kleine kindjes goed is vast te houden.
  • De bladzijden zijn stevige vellen.
  • De tekeningen zijn heel vrolijk en bevatten niet al te veel details, precies genoeg!

saar-in-de-herfst

saar-in-de-herfst-knutselen

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.