Rupsje Nooitgenoeg Voelboek

Over Rupsje Nooitgenoeg Voelboek

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789025754624
Bestel Rupsje Nooitgenoeg Voelboek

Wie kent Rupsje Nooitgenoeg niet? Dit is een boekje over Rupsje Nooitgenoeg, maar let op, het is niet hét verhaal van Rupsje Nooitgenoeg.

Leuk voor de grotere baby’s (die al een beetje controleerbare handbewegingen kunnen maken om te voelen) en peuters.

Het verhaal

Het is geen boekje met een echt verhaal maar is voornamelijk voor het leren van woorden, kleuren, vormen en later wat cijfers.

Er zitten in het boek allemaal stukjes waar je kan voelen: de vacht van een leeuw of een schaap, een geribbeld dak of de hobbelige huid van een kikker. Er zit bijvoorbeeld ook een gaatje in het boek waar je doorheen kunt kijken.

En het eindigt met een prachtige vlinder met veel kleuren en glitters.

Over het boekje

Het is een vrij groot boek dus mama of papa is wel nodig om het boek vast te houden of je moet het ergens neer leggen. Het zijn stevige kartonnen bladen die wel tegen een stootje kunnen. Er zit ook een flapje in (de cocon waarin de rups zit), die was bij ons vrij snel gesneuveld.

Ik vind het boekje veel kleurrijker en vrolijker dan het originele boekje, maar het heeft niet echt een verhaal. Het is dus meer geschikt voor de jongere kindjes die echt nog woordjes (kleuren, vormen etc) leren dan echt een leuk voorlees boek. Desondanks is hij hier lang favoriet geweest.

Look & feel

  • Grote stevige kartonnen bladzijden
  • Wel een kwetsbaar flapje in het boek die bij ons vrij gauw sneuvelde
  • De voel elementen zitten goed steving in het boek, ze zijn hier na 3 (?) jaar nog steeds stevig op hun plek en onbeschadigd.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.