Laat maar los, Koala

Over Laat maar los, Koala

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789025766863
Bestel Laat maar los, Koala

Als ouder moet je al snel leren loslaten – voor de kleintjes soms ook al pittig. Voor het eerst naar school dan moeten ze misschien al meer van papa en mama loslaten dan hun lief is, al hebben sommige er een stuk minder moeite mee. Dit boekje gaat op een niet al te zware manier in op het onderwerp loslaten. Erg leuk om voor te lezen wanneer ze bijvoorbeeld voor het eerst naar de peuter- of kleuterschool gaan.

Over het verhaal

Het is een lief verhaaltje over een Koala die de wereld in gaat trekken en het allemaal best wel spannend vind: nieuwe vriendjes en gekke geluiden. Zijn bekende plekje in de boom voelt toch wel heel vertrouwt en veilig maar als hij eruit is ontdekt ie hoe leuk het ook kan zijn.

Over het boek

Het is een kleurrijk prentenboek met het verhaal op rijm geschreven waardoor ook de peuters het een leuk boek vinden om naar te luisteren. Grappige en herkenbare tekeningen en op elke pagina een paar zinnen om voor te lezen. Geen hele lange verhalen waardoor het voor de kleintjes ook goed uit te houden is.

Look & feel

  • Het boek is iets groter dan een A4 waardoor het voor de peuters niet altijd makkelijk vast houden is maar wat is er gezelliger dan het samen vast houden.
  • 32 pagina’s
  • Kleurrijke tekeningen
  • De zinnen zijn op rijm geschreven
  • Kort verhaal zodat ook de kleintjes het verhaal kunnen volhouden

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.