Gewoon zoals je bent

Over Gewoon zoals je bent

Leeftijd: ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789048312641
Bestel Gewoon zoals je bent

Iedereen is uniek – maar toch moeten we allemaal vaak in een bepaald ideaalbeeld passen. In dit boekje gaat het er juist over dat je goed bent zoals je bent!

Mijn inziens een super belangrijk onderwerp om al vroeg mee aan de slag te gaan met je kindjes. Sommige kindjes vanaf een jaar of 2 vinden dit ook al leuk, het meeste succes heb je vanaf 3/4 jaar.

Over het verhaal

Het verhaal is niet alleen herkenbaar voor de kinderen maar ook voor de ouders. Kinderen die opzoek zijn naar altijd andere dingen. Het olifantje – kleine Snuf – wil vooral niet in de rij blijven en doen zoals het hoort. Trekt lekker zijn eigen plan en gaat allerlei dingen ontdekken. Kleine Snuf is steeds erg enthousiast over allerlei dingen en de grote olifant blijft maar herhalen wat het kleintje “hoort” te doen. Goed om zo eens het gesprek aan te gaan over het uniek zijn van iedereen!

Over het boekje

Het zijn vrij korte zinnen – sommige vinden ze iets te kort en te negatief – maar ik vind ze fijn lezen en gewoon lekker kort en krachtig. De kindjes gaan al snel ook roepen “Blij in de rij” – ze zitten zo helemaal in het verhaal. De tekeningen zijn ook herkenbaar en niet te druk. De teksten zijn goed te lezen en staan tussen de illustraties door.

Look & Feel

  • 28 pagina’s
  • Gemiddeld formaat boek
  • Goed te lezen lettertype gekozen met goed contrast met de achtergrond
  • Korte teksten en veel plaatjes.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.