De beste geweldigste meest fantastische opa’s ter wereld

Over De beste geweldigste meest fantastische opa’s ter wereld

Leeftijd: ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789025761455
Bestel De beste geweldigste meest fantastische opa’s ter wereld

Een superleuk boekje voor ongeveer 3-6 jarige over een jongetje met 3 (knotsgekke) opa’s. De opa’s hebben allemaal ontzettend sterke verhalen. Super goed om zo de fantasie van je kleintje te prikkelen en samen ook wat sterke verhalen te verzinnen!

Het verhaal

Het is een geweldig verhaal over een jongetje Dirk die logeert bij 3 opa’s. En die opa’s verzinnen continue sterkere verhalen. Waar de ene opa een fiets met lekke banden had, had de andere zelfs een fiets zonder banden! Waarop de andere opa roept “Mijn fiets had vierkante houten wielen, geen zadel en maar één trapper.”

Sommige tekstjes zijn voor de jongsten misschien wat lang, maar heb je een geduldige 3 jarige dan gaat hij het zeker leuk vinden. De plaatjes erbij zijn ook leuk getekend en illustreren de bijzonder sterke verhalen goed.

Over het boekje

Het is een aardig formaat boekje wat niet voor alle kleintjes makkelijk is vast te houden de hele tijd, maar daar kunnen de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s vast mee helpen toch?

Het is een echt prentenboek wat betekend dat er veel tekeningen in staan die de verhalen goed illustreren. De teksten zijn wel soms 12 regels lang maar ik vind het prettig weg lezen. Het is bedoelt voor 4 jaar en ouder, als je kindje al wat mee geduld heeft en een aardige woordenschat dan kun je het gerust met een jaar of 3 ook al gaan voorlezen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.