Op de grote WC

Over Op de grote WC

Leeftijd: , , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044804218
Bestel Op de grote WC

Een grappig verhaaltje over plassen op de WC om de zindelijkheid te gaan stimuleren. Niet meer op het potje maar op de grote WC. Net als papa en mama.

Het verhaal

Het gaat over Anna die niet meer op het potje wil plassen, dat is voor kleine kindertjes. Maar op de grote WC net als Papa en Mama. Anna gaat stiekem, als Papa en Mama niet kijken lekker op de de grote WC. En haar knuffeltje mag ook mee.

Er wordt ingegaan op dat iedereen op de WC gaat, en dat iedereen dat op een andere manier doet. Goed verhaaltje dus wanneer je kindje bijvoorbeeld bang is om op de WC te gaan, maar wel al op het potje durft.

Over het boekje

Het boekje is gemiddeld qua grootte daar het volgens Clavis vml voor kinderen van 2,5 jaar en ouder is. Wij hebben het boekje al sinds onze dochter ongeveer 1 jaar is, en het was vanaf het begin erg leuk. Grappige tekeningen en een grappig verhaaltje maakt dat het ook leuk is voor de kleine kindjes.

Vooral het nadoen van wat er gebeurt in het boekje is erg leuk, heel hard plassen als mama. Of proberen met een krant op de wc te plassen zoals papa.

Look & feel

  • Stevige bladen die niet gemakkelijk scheuren.
  • Gemiddeld qua grootte, voor de kleintjes lastiger om vast te houden maar je kunt het boekje natuurlijk ook gewoon neerleggen.
  • Leuke herkenbare tekeningen.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.