Nieuwe Laarzen

Over Nieuwe Laarzen

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044805888
Bestel Nieuwe Laarzen

Guido van Genechten is vaak populair om voor te lezen. Leuke boekjes met dito verhalen. Dit boekje gaat over de nieuwe laarzen van Jan, en hoe blij hij daarmee is. Volgens de uitgever is hij geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar, maar de meeste kindjes zullen hem veel eerder ook al leuk vinden.

Het verhaal

Jan heeft nieuwe laarzen gekregen, en hij kan er van alles mee. Ze lijken wel een beetje klein duimpje laarzen, dat is natuurlijk erg grappig. Maar zelfs met die kleinduimpje laarzen kan hij goed voetballen, klimmen, springen, rennen en in de waterplassen stampen. En aan het einde moeten de prachtige nieuwe laarzen natuurlijk ook mee naar bed.

Hoop wel dat Jan de laarzen eerst even schoon gemaakt heeft voor ze mee naar bed gingen ;).

Over het boekje

Het is een erg kort verhaaltje met op elke pagina ongeveer 1 zin. Zo is het voor de net-nog-baby’s of net dreumesen ook een leuk boekje om te lezen. De kleuren die gebruikt worden zijn ook voornamelijk de primaire kleuren zodat het voor de jongste ook fijne afbeeldingen zijn om naar te kijken. Doordat het boekje volledig karton is kunnen ook de kleinste er gemakkelijk zelf mee “lezen”. Het boekje zal geschikt zijn tot een jaar of 4, daarna wordt het waarschijnlijk rap oninteressant omdat het zo’n kort verhaaltje is.

Look & feel

  • Het is een volledige kartonnenboekje zodat hij niet zo snel stuk gaat.
  • Het boekje bestaat uit 22 pagina’s.
  • Het boekje is gemiddeld van grootte waardoor het voor de kleintjes wel vrij lastig vasthouden is.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.