De mooiste vis van de zee

Over De mooiste vis van de zee

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789055791910
Bestel De mooiste vis van de zee

Een boekje die niet mag ontbreken op deze website. Het is absoluut geen nieuw boekje hij is voor het eerst uitgebracht in 1996. Het boek moet het vooral hebben van de prachtige kleuren.

Het verhaal

Het verhaal gaat over een prachtige vis, hij heeft de prachtigste schubben met allerlei leuke kleuren en glitters. Maar niemand wil met hem spelen. In de loop van het boekje wordt hij aangespoord om enkele mooie schubben af te staan en te delen met anderen om zo aardig gevonden te worden door anderen.

De boodschap kan je lezen als, het is belangrijk om met elkaar te delen, aan de andere kant kun je de boodschap uitleggen als je kunt alleen maar vrienden maken als je hen iets geeft. Of je het eens bent of niet met de boodschap, het is wel een leuk boekje en ontzettend populair op kinderdagverblijven en basisscholen.

Over het boekje

Het is een boekje wat al leuk is voor dreumessen en peuters, maar zeker ook nog voor de kleuters interessant.  Het verhaal is niet erg lang wat voor de kleinsten juist erg prettig is.

De glitter schubben zijn erg mooi die gebruikt worden in het boekje en zorgen er voor dat veel kinderen geïnteresseerd zijn in het boekje.

Voorgelezen versie

Wil je het verhaaltje eens horen? Dit schattige filmpje laat je het hele verhaaltje horen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.