Maar eerst ving ik een monster met vingerpopje

Over Maar eerst ving ik een monster met vingerpopje

Leeftijd: ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789047713395
Bestel Maar eerst ving ik een monster met vingerpopje

Monsters, vooral bij de kleintjes vaak gesprek van de dag. Menig ouder heeft al de slaapkamer bespray’t met speciale monsterspray om ze “weg te jagen”. Dit boek is prentboek van het jaar en won de zilveren Griffel in 2021. Een leuk kort boekje met schattig monsterlijk-vingerpopje. Leuk voor kindjes vanaf +/- 3 jaar.

Over het verhaal

In de omschrijving staat dat het “een kort verhaal is” maar eigenlijk is dat een grapje :o). Dit boek omschrijft eigenlijk een beetje een verhaal wat je als ouder en kind wel kent: het is bedtijd nog even snel een verhaaltje en dan gauw slapen. Maar stiekem duurt het allemaal veel langer dan van te voren gedacht. Dit verhaal en de tekeningen zijn voor volwassenen soms misschien iets te fantasierijk maar de meeste kinderen vinden dit helemaal geweldig! Heel herkenbaar voor zowel ouder als kind.

Over het boek

Het is een boek met heel veel illustraties waar heeel veel op gebeurt. Mocht je kindje het verhaal zelf misschien niet heel leuk vinden gaat hij of zij zeker weten hele verhalen verzinnen bij de tekeningen. Kleurrijke tekeningen en gekke monsters. Succes gegarendeerd.

Look& feel

  • Hardcover
  • 32 pagina’s
  • Kleurrijke illustraties waar veel op te zien is
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.