Lieve Mama

Over Lieve Mama

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044807370
Bestel Lieve Mama

Lieve Mama is een boekje van de schrijver Guido van Genechten. Het is officieel voor peuters vanaf 24 maanden, maar gezien het verhaaltje vrij kort is en er wat leuke flapjes in zitten kan het zeker ook al voor de grotere baby’s!

Het verhaal

Het hele boekje gaat over het spelletje “verstoppertje”. Je vast wel bekend. Jan gaat tellen, en mama gaat zich verstoppen. In het boekje zitten een aantal flapjes die je samen met je kindje op kan tillen om te zien of mama daar toevallig achter verstopt zit.

Uiteindelijk duurt het te lang en komt mama maar naar beneden, en dan heeft Jan zich verstopt achter de deur. En het eindigt natuurlijk met een dikke knuffel 🙂

Over het boekje

Het is een lekker stevig boekje die niet zo gauw stuk gaat. Daarom was ie hier juist al eerder dan 24 maanden een hit. Ze zijn dan nog niet zo heel voorzichtig en die boeken met echte bladen ipv karton die zijn er gewoon niet zo op gebouwd.

Het verhaalt is ook wel leuk, leest alleen soms niet helemaal lekker, een keer stopt een zin op een pagina en moet je die o de volgende pagina verder lezen. Dat vind ik persoonlijk niet zo prettig. Nu zijn het niet hele drukke tekeningen dus je hebt per pagina niet al te veel te bespreken.

Meestal bekijken we de tekeningen nog even voor we door gaan naar de volgende pagina, maar door het onderbreken van de zin doe je dat niet zo snel.

Look & feel

  • Het zijn 22 stevige kartonnen pagina’s.
  • De flapjes zijn van wat dunner karton, maar als nog vrij stevig. Hier zitten ze er na een tijdje bibliotheek (we hebben nogal eens afschreven boeken uit de bieb!) en nog goed in.

lieve-mama

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.