Kleine Vos en de stille wereld

Over Kleine Vos en de stille wereld

Leeftijd: , ,
Auteur: ,
Uitgeverij:
ISBN: 9789021435770
Bestel Kleine Vos en de stille wereld

Wat een gaaf boek is dit! De illustraties zijn uit papier gesneden wat een heel gaaf effect geeft – heel anders dus dan welk boek je ook eerder hebt voorgelezen.

Het verhaal

Het verhaal gaat net zoals het vorige verhaal over Kleine Vos, in dit geval is het winter en heeft het gesneeuwd. Ze vinden de sneeuw prachtig om in te spelen maar al snel raken ze helemaal ingesneeuwd in hun vossenholletje. Zij hebben daar genoeg te eten en is het gezellig en warm maar hoe zit het eigenlijk met alle ander dieren? Wat doen de Giraf en de Olifant nu? Kleine Vos vind het best spannend dat er zoveel sneeuw ligt en het maar niet lijkt te stoppen, hij piekert over vanalles. Gelukkig kan hij snel gerust worden gesteld over al zijn gepieker. En al snel is het weer lente, wat ook weer al zijn eigen charmes heeft.

Over het boek

Het bijzondere aan dit boek zijn de illustraties: ze zijn prachtig en er valt veel te zien. De kinderen kunnen er vaak lang naar kijken. Het is papiersnijkunst: de illustratief zijn uitgesneden papier waardoor het een bijzonder effect geeft! Er worden rustige kleuren gebruikt in het boekje. Er zijn veel pagina’s met illustraties en waar er teksten staan zijn het 4 zinnetjes op rijm.

Look & feel

  • Prachtige illustraties
  • 48 pagina’s
  • Niet al te groot boek waardoor ze kindjes het ook makkelijk zelf kunnen vast houden
  • Het is op rijm geschreven wat fijn wegleest
  • Niet al te lange zinnen waardoor ook de jongste dit al snel leuk vinden!
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.