De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband

Over De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband

Leeftijd:
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789043922692
Bestel De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband

Onze dochter kijkt veel naar de video’s van Rutger en Thomas en regelmatig komt daar ook hun hond Paco voor natuurlijk. Ze hebben sinds kort ook een boek over hun drieën. Onze dochter wilde het boek natuurlijk gelijk hebben (dat doen ze natuurlijk goed in elke video het nog een keer roepen :o)). De officiële advies leeftijd is vanaf 8 jaar maar ik heb ook al veel kleuters gehoord die het leuk vonden om hier uit voorgelezen te worden!

Het verhaal

Rutger, Thomas en Paco spelen de hoofdrollen in dit boek waarin ze een pakketje opgestuurd krijgen – iets wat vaak gebeurt bij Youtubers en de meeste kinderen weten dat – waarin ze een magische halsband ontdekken. Vervolgens gebeuren er allemaal vreemde dingen en zelfs Paco verdwijnt – Rutger en Thomas moeten hem weer terug gaan zoeken.

Over het boek

Het is een boek wat de oudere kinderen – vanaf groep +/- 5 – zelf kunnen lezen en daarvoor kunnen ze natuurlijk voorgelezen worden! Er staan super toffe illustratie bij die echt herkenbaar zijn voor de kids die het trio al kennen van hun video’s. Het boek is leuk, spannend en grappig. Er staan vooral ook wat (woord)grapjes in voor degene die hem voorleest die de kinderen misschien (nog) niet mee krijgen.

Look en feel

  • Echt leesboek met vooral tekst met enkele illustratie
  • 176 pagina’s
  • Herkenbare mooie illustraties
  • Voor kinderen vanaf 5/6 jaar t/m zeker een jaar of 11/12 jaar.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.