Klaar voor mijn dag

Over Klaar voor mijn dag

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044825985
Bestel Klaar voor mijn dag

“Klaar voor mijn dag” is een leuk en vrolijk prentenboekje over het ochtendritueel met een prima hoeveelheid tekst voor de jonge peuter vanaf een jaar of 2 à 3 jaar.

Het verhaal

Het boekje gaat over een meisje en het ochtendritueel. Hoe oud ze precies is vind ik een beetje dubieus want ze plast op het potje, strikt zelf haar veters maar wordt wel weer aangekleed door papa en mama :o). Nouja zo spreek je wel een hoop doelgroepen aan.

Het verhaal is herkenbaar, het kindje wat eerder wakker is dan papa en mama (die nog een beetje slaperig zijn), verschillende sokken aan, een scheefgeknoopte jas en papa die niet mee de klas in mag (maar toch stiekem wel).

Over het boekje

Het is een grappig boekje met vooral, vind ik, hele leuke tekeningen. Herkenbaar en vrolijke tekeningen. Officieel geven ze als richtlijn vanaf 4 jaar, maar ik denk dat je menig kindje van 3, en sommige zelfs al met 2 al blij maakt met dit boekje!

Look & feel

  • Voor papa en mama een fijn formaat, voor de kleine kinderhandjes misschien wat groot (26 x 25 cm)
  • Stevige maar wel kartonnen bladen, niet goed bestand tegen kwijlende kindjes dus de jongste zou ik zeker een beetje uit de buurt houden.

klaar-voor-mijn-dag

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.