Hond vs kat

Over Hond vs kat

Leeftijd:
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789048859078
Bestel Hond vs kat

Dit boekje is bedoelt voor kleuters die dol op dieren zijn, en dan vooral katten en honden! De tekeningen zijn gemaakt zoals een kind het zou kunnen doen – waardoor het veel kinderen aanspreekt.

Over het boekje

Er staan 12 verhaaltjes/hoofdstukken in waar je dus elke avond eentje van kunt doen samen met je kleuter. De verhalen zijn ongeveer 5-8 pagina’s lang met links en recht wat verschillende tekeningen om het verhaal bij te staan. Het verhaal loopt door door de hoofdstukken heen maar je kunt ze ook prima als losse verhalen lezen. Herkenbare en vooral veel grappige situaties voor honden en katteneigenaren!

Over het verhaal

Het gaat over herkenbare situaties met een gezin (mama, papa, broer en zus) en een hondje waarbij een baby-poes komt. Ze moeten allemaal aan elkaar wennen en er doen zich allerlei herkenbare situaties voor. Over vazen die omvallen, kittens die de boel op stelten zetten en honden die uitgelaten moeten worden. Er komt af en toe ook een onderdeel in naar voren waarbij de kinderen voor de dieren zouden moeten zorgen en dit vergeten zijn (oops de hond moest zo nodig en heeft binnen geplast!).

Look & feel

  • Kinderlijke tekeningen met simpele vormen daardoor erg herkenbaar voor kinderen.
  • 96 pagina’s
  • Wel relatief veel tekst en wat minder plaatjes. Dus echt wel al voor de iets geduldigere kleuters.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.