Het Seizoenen kijk- en zoekboek

Over Het Seizoenen kijk- en zoekboek

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789048309122
Bestel Het Seizoenen kijk- en zoekboek

Kijk- en zoekboeken zijn vaak erg leuk om te doen samen met je kindje. Dit is een boekje van Anne Suess de heeeeel veel dingen in 1 tekening kan stoppen. Je blijft er naar kijken! Dit boekje hebben we eerst een bij de bieb geleend, maar ze wilde er geen afscheid van nemen. Dus hop gauw gekocht!

Het verhaal

Er is geen tekst in dit boekje, het gaat puur om de plaatjes. Het vertelt natuurlijk wel in beeld het verhaal over de seizoenen. De lammetjes in de lente, lekker buiten zwemmen in de zomer, de bladeren die vallen in herfst, en sneeuw en kerstbomen in de winter.

Prachtige tekeningen waar je zelf na een aantal jaar nog steeds niet op uitgekeken bent. Zo kun je als je goed kijkt bijvoorbeeld ook Pipi langkous vinden, of zoek mensen met diezelfde kleur jas. Je kunt ook eens een keer alle poezen gaan zoeken in het boek, of misschien eens kijken of je kunt zien of iemand blij, verdrietig of geschrokken is. Er gebeurt op elke tekening zo veel dat je elke keer weer op hele andere verhalen uit kunt komen met je dreumes, peuter of kleuter.

Over het boekje

Het boekje wordt officieel aangemerkt voor kindjes vanaf 4 jaar. Maar ik denk dat de meesten hem vanaf 2 jaar al erg leuk vinden. Er is veel te zien en uit te leggen voor kindjes op elk niveau.

Look & feel

  • Het boek bestaat uit 4 stevige kartonnen bladen.
  • Het is een vrij groot boek (niet altijd even makkelijk vast te houden voor de kleintjes, maar dat kan papa of mama ook doen natuurlijk)

(het boekje is momenteel alleen tweedehands te bestellen of in de bibliotheek te lezen. Vanaf november 2016 is er weer een nieuwe druk om te kopen)

seizoenen-zoekboek-annesuess

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.