Heksje Mimi tovert iedereen in slaap

Over Heksje Mimi tovert iedereen in slaap

Leeftijd: , , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044817799
Bestel Heksje Mimi tovert iedereen in slaap

Heksje Mimi is een lief kleuter heksje die allemaal leuke avonturen beleeft. Het leukste aan deze boeken reeks vind ik dat elk boekje hetzelfde begint, onze dochter kon dus al heel snel de eerste bladzijde “meelezen”.

“In dit kleine rode huisje boven op de berg woont Mimi. Mimi is een heksje met een echte heksenhoed en een echte heksenbezem.” De zin daarna varieert nog wel eens 😉

Het verhaal

In dt boekje leert Heksje Mimi toveren, ze leert een bijzondere toverspreuk waarmee ze iedereen in slaap kan toveren. Maar voor ze die toverspreuk leert tovert ze per ongeluk zo het licht uit.

De toverspreukjes zijn leuk en grappig en kon onze dochter al vrij snel mee zeggen om natuurlijk papa of mama in slaap te toveren! Onze dochter vond dit boekje al leuk vanaf een jaar of 1 (of eigenlijk al iets eerder ;))

Over het boekje

Zoals we van Clavis gewend zijn is het een fijn formaat boekje om zelf vast te houden en voor te lezen, de kleinere handjes moeten hem waarschijnlijk even neer leggen of samen vast houden.

Lekkere stevige bladen en mooi kleurrijke tekeningen. Achter in het boekje staan nog eens alle heksjes (en de poes) met hun namen erbij zodat jullie die samen kunnen oefenen.

Look & Feel

  • Bestaat uit 26 pagina’s
  • Dunne beetje kartonachtige pagina’s die niet zo heel snel scheuren.
  • Op sommige pagina’s staat zwarte tekst tegen een (donker)blauwe achtergrond, dat leest niet zo heel handig (zeker met niet zulk fel licht i.v.m. bijna slapen).

heksje-mimi-tovert-iedereen-in-slaap

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.