Het grote Fiep kijkboek

Over Het grote Fiep kijkboek

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789045120904
Bestel Het grote Fiep kijkboek

Kleintjes zijn dol op plaatjes kijken, dingen aanwijzen en zo woordjes leren. In dit boek kunnen ze van alles ontdekken! Een leuk boek met herkenbare tekeningen van Fiep Westendorp (van Jip & Janneke en Pluk van de Petteflet).

Het verhaal

Er is in dit boek geen echte verhaallijn, maar een aantal tekeningen met daarbij diverse woorden die ze kunnen leren. Elke pagina heeft een soort thema waar rondom getekend is, de seizoenen maar ook bijvoorbeeld in de stad of in het circus, voertuigen, dieren echt van alles komt aan bod.

Over het boekje

Het boekje is opnieuw uitgebracht. De adviesleeftijd is 1,5 jaar maar ik denk dat veel kindjes het eerder al erg leuk vinden om aan te wijzen en ze er veel van leren als de voorlezer de namen verteld.

Het leuke aan dit soort kijk- & zoekboeken is dat het vaak boeken zijn die lang leuk blijven. Eerst leren ze de woordjes, en later ontdekken ze steeds meer nieuwe dingen in de tekeningen, en later gaan ze oefenen met woordjes lezen in dit boek. Super leuk en zo blijft een boek als deze lang favoriet. Zowel om mee voor te lezen als lekker zelf te ‘lezen’. Onze kleuter van 6 pakt nog regelmatig kijk- & zoekboeken om lekker in te kijken!

Look & feel

  • Een stevig kartonnen boek zodat het veilig is voor de kleine kinderhandjes.
  • De tekeningetjes zijn erg duidelijk en herkenbaar. Hier en daar wel wat oubollig (oudere auto’s, oude tv’s) maar dat is niet storend.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.