Een stipje in de sneeuw

Over Een stipje in de sneeuw

Leeftijd: ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044828399
Bestel Een stipje in de sneeuw

Een leuk boekje over een ijsbeer die gaat spelen met het stipje in de sneeuw. Een boekje bedoelt vanaf 4 jaar maar ik schat in dat een hoop kindjes van 3 hem zeker ook al leuk vinden.

Het verhaal

Het gaat over het kleine ijsbeertje Miki, die zag in de verte een stip en ging dat eens onderzoeken. Het bleek een kindje te zijn met wie hij lekker ging spelen. Zo werden ze vriendjes en ging het ijsbeertje zijn angst overwinnen om het stipje te helpen. Na het samen spelen gingen ze beide weer op zoek naar hun mama’s. Gelukkig waren die snel weer gevonden.

Over het boekje

Het is een leuk en lief verhaaltje wat zich afspeelt in de sneeuw, perfect verhaaltje dus voor in de winter! Het boek is wat langwerpig waardoor hij erg breed wordt met voorlezen. Het verhaaltje richt zich op vriendschap en het overwinnen van je angsten, een leuk onderwerp dus om met kleuters mee aan de slag te gaan.

Het boekje is volgende uitgever bedoelt voor kindjes vanaf 4 jaar maar ik weet zeker dat menig 3 jarige en misschien wel 2 jarige het verhaal ook kan waarderen. Het verhaal iets niet erg lang zodat er niet veel concentratie verlies is.

Look & feel

  • 31 pagina’s
  • 28×24 cm groot waardoor hij iets langwerpig wordt.
  • Redelijk stevige papierenbladen

Voorgelezen versie

Wil je het boekje eens zien en horen? Ik heb hem voor je voorgelezen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.