Dikkie Dik en de Smeerpoes

Over Dikkie Dik en de Smeerpoes

Leeftijd: , , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789025754587
Bestel Dikkie Dik en de Smeerpoes

Dikkie dik is ook voor de (grote) baby’s natuurlijk al heel erg leuk. Dit boekje is er een met een boodschap ook voor de oudere kindjes. Insmeren voor de zon is belangrijk. En het wordt nog leuk gebracht ook.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Dikkie Dik en Poes die lekker in ze zon liggen. De poes ligt lekker onder haar parasol, helemaal ingesmeerd. Maar Dikke Dik is niet ingesmeerd, daar gaat de (smeer)Poes wel een handje bij helpen.

Lekkere dikke klodders en overal moet worden ingesmeerd door smeerpoes. De knuffelbeer van Dikkie Dik smeert zich ook nog lekker in.

Een boekje met een belangrijke boodschap, die absoluut niet belerend overkomt. En onze dochter onthoud het absoluut dat het belangrijk is om je in te smeren voor de zon. Laat de zomer maar komen!

Over het boekje

Dit boekje is gedaan in een vrij groot formaat, niet zo handig voor kleine kinderhandjes om vast te houden. Maar wel makkelijk om voor te lezen aan kindjes zodat ze de mooie prenten goed kunnen bekijken.

Op elke pagina staan zo’n 4 zinnen, die lekker makkelijk weglezen. Grote baby’s, peuters en zelfs onze net kleuter gaan dit boekje leuk vinden!

Look & feel

  • Het boekje is vrij groot en niet makkelijk vast te houden voor de kleintjes.
  • Het bestaat uit 24 pagina’s.
  • Het zijn redelijk stevige bladen, die een soort van plastic laag hebben zodat je eventuele viezigheid er zo af kan halen.

dikkie-dik-smeerpoes

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.