De Nieuwe Dino’s

Over De Nieuwe Dino’s

Leeftijd: , ,
Auteur: ,
Uitgeverij:
ISBN: 9789020988918
Bestel De Nieuwe Dino’s

(Update Jan 2021 – Momenteel niet leverbaar)

Een boekje over hele vreemde dinosaurussen. Het zijn echte fantasie-figuren die vooral kinderen midden in hun magische fase (tussen de 3-6 jaar meestal) aanspreekt.

Het verhaal

Er zit niet echt een lopend verhaal in het boekje. Elke pagina gaat over een speciale soort “dinosaurus”. De namen die er bij staan vond ik niet altijd heel toepasselijk en omschrijvingen ook niet altijd even geschikt voor de jongere kindjes. Maar onze dochter vond hem geweldig. We hebben hem meerdere malen geleend bij de bibliotheek.

Vooral eigen namen verzinnen en grapjes uithalen, er zit bijvoorbeeld een soort graafmachine-dinosaurus in. Ik legde daarbij uit dat hij het zand opschepte en ergens anders neer gooide. Onze dochter vond het dan grappig om te zeggen dat hij het door slikte, waarop ik met een wilde “Neeeeheee dat kan toch niet!!” reageerde. Alle hilariteit dus :).

Over het boekje

De tekeningen zijn veelal leuk, er zitten wel een paar vreemde (of voor sommige misschien spannende) tekeningen tussen maar dat kon onze dochter niet echt deren. Sommige pagina’s sloegen we gewoon over, of werden uiteindelijk juist extra benadrukt (ohhh maar dat is niet eng hoor mama kijk het is neppp!)

Look & feel

  • Een redelijk groot langwerpig boek, niet altijd even makkelijk om vast te houden vind ik.
  • Harde stevige kaft met wel wat dunne pagina’s.
  • 42 pagina’s.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.