De Imker

Over De Imker

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789044828252
Bestel De Imker

Dit is een boekje uit de beroepenreeks, veel verschillende beroepen worden er uitgelicht gericht op Kleuters. Deze gaat over de Imker. Onze dochter had inmiddels al een keer ergens geleerd dat bijen nuttig zijn maar in dit boekje wordt het allemaal zorgvuldig uitgelegd.

Het verhaal

Het vertelt precies wat een Imker allemaal doet, en natuurlijk hoe het allemaal zit met de bijen. Op de linkerpagina staat steeds een stuk informatieve tekst die aan de rechterkant aangevuld wordt met een afbeelding die het goed illustreert. Ik vind de tekeningen van Liesbet altijd erg leuk en vrolijk, maar vooral ook heel duidelijk.

In dit boekje komt ook nog een stukje van de seizoenen aan bod. Zo wordt er ook getoond waszenog met de restjes kunnen doen uit de wasraten.

Over het boekje

Is je kindje wat jonger (2-3 jaar) en heeft het interesse in (of angst van) bijen of Imkers? Dan kun je best al met dit boekje beginnen. Lees dan niet de hele verhalen voor maar gebruik de plaatjes die in het boek staan om je verhaal wat korter uit te leggen.

Het is een informatief boek waarin je kindje van allerlei nieuwe kennis op doet. Wat ze vaak op die leeftijd ontzettend leuk vinden! Liesbet weet het ook in dit nieuwste boekje weer leuk te verwoorden. Begrijpelijk voor elke kleuter en ook voor al wat slimme peuters!

Look & feel

  • Het boek heeft een harde kaft.
  • Het papier is niet te dun en lekker stevig.

 

imker-clavis-1

imker-clavis-2

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.