Bumba – Lust jij dat?

Over Bumba – Lust jij dat?

Leeftijd: , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789059168459
Bestel Bumba – Lust jij dat?

Bumba was bij onze dochter al vroeg leuk. Vanaf een maand of 9 a 10 vond ze dit boekje heel erg leuk. Er zitten namelijk flapjes die open en dicht kunnen. In het begin is het gewoon leuk voor de activiteit, later zien ze ook echt wat er achter zit en begrijpen ze het verhaal beter. Nu is ze inmiddels 4 en vind ze het boekje eigenlijk niet meer zo interessant, maar alles gaat in fases natuurlijk, misschien vindt ze over een paar maanden Bumba wel weer erg leuk :o).

Het verhaal

Bumba en zijn vriendjes gaan van alles doen, picknicken, naar de speeltuin en zwemmen. Maar de aap Poppa die lust eigenlijk niets. Mama en papa proberen van alles maar Poppa lust het niet. Leuk verhaaltje over wanneer ze dingen niet lusten.

Over het boekje

Alle boekjes in de Bumba reeks zijn eigenlijk erg leuk. Stevige boekjes, korte verhalen en in dit geval ook nog eens een activiteit erbij: het open en dicht doen van de flapjes. De eerste keer moet mama of papa de flapjes even open maken want dan zitten ze nog erg goed vast :o).

Look & feel

  • Vrij stevig kartonnen boekje
  • De flapjes lijken redelijk stevig, maar wel onder toezicht anders trekken ze ze er toch ineens zo af :o).
  • Redelijk formaat, voor de hele kleine handjes wel wel aan de grote kant.
  • Het karton heeft een plastic achtig laagje er overheen, dus je kan eventuele vlekken er redelijk makkelijk weer af kan halen.
Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.