Baby ziet: Hey baby kijk!

Over Baby ziet: Hey baby kijk!

Leeftijd: , , ,
Auteur:
Uitgeverij:
ISBN: 9789002272448
Bestel Baby ziet: Hey baby kijk!

De jongste baby’s zien nog niet zoals wij zien ze zien vooral hoge contrasten – en dat is waar dit boekje precies op jn speelt. En wat ook heel leuk is dit is leuk voor je baby maar ook leuk voor een ouder broertje of zusje! Zo sla je twee vliegen in een klapt.

Over het verhaal

Vanaf een maand of 3/4 vinden baby’s dit boekje vaak super leuk. Ze kunnen dan al wat beter zien en vinden het super leuk om iets samen met je te doen natuurlijk. Dit boekje heeft uitsluitend prenten in het zwart wit – zo heb je het meeste contrast. In dit boekje gaat het over verschillende soort knuffels van de dieren – als ze zo klein zijn zijn ze nog dol op knuffelen dus pak je kans zou ik zeggen :). Het boekje groeit eigenlijk een beetje met ze mee eerst door de prenten met het hoge contrast maar naar mate ze ouder worden vinden ze de verschillende soorten knuffels super leuk.

Over het boekje

Het is een stevig kartonboekje waar ze al vrij snel zelf lekker in kunnen bladeren zonder dat het gelijk aan gort is. Het is niet al te groot en bevat dus alleen tekeningen met een hoog contrast zodat ze het snel goed kunnen zien.

Look & feel

  • Stevig kartonboekje
  • 18 pagina’s
  • Prenten in zwart/wit
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.