Over mij

Leuk dat je meer wilt weten over wie er achter deze site zit 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Serita, geboren in het prachtige jaar 1984 in Haarlem en sinds 2012 moeder van een prachtige dochter. We wonen met papa samen in Lelystad.

11215116_1188796904480279_2907737292133094652_nWaarom doe ik dit?

Voorlezen vind ik zelf ontzettend leuk, we doen het al jaren trouw iedere avond. Nadat ik diverse onderzoeken had gelezen over wat de effecten zijn van vroeg voorlezen én hoe weinig sommige kindjes worden voorgelezen wilde ik daar wat mee gaan doen. Daarnaast liep ik er vaak tegen aan dat ik niet precies wist welke boekjes leuk waren.

We hebben hier inmiddels bijna een hele bibliotheek aan boeken (en dat terwijl ik echt niet van lezen houd overigens, alleen van voorlezen :o) mede met dank aan een oma die af geschreven boekjes van de bibliotheek vaak voor ons meeneemt. Inmiddels door mijn websites ontvang ik af en toe van diverse uitgeverijen boekjes om te reviewen. Zo groeit de collectie dus nog veel meer.

Wat doe ik verder?

Naast deze website beheer ik ook nog JeKleintje.nl waar ik vooral schrijf over de (op)voeding van het jonge kind. De website ben ik begonnen in 2012 na de geboorte van mijn dochter en inmiddels is hij van baby meegegroeid naar kleuter. Ik begon daar met wat reviews van boekjes maar wilde er toch liever een aparte site voor maken voor een betere focus!

Daarnaast werk ik ook nog een aantal uur per week als online marketeer bij Toomba. Daar schrijf ik ook artikelen, voor onszelf en voor klanten. Daarnaast houd ik me bezig met de social media kanalen maar ook zoekmachine optimalisatie!

Wil je een boek laten reviewen? Zou je graag een gastblog van mij willen? Of wil jij juist eens hier schrijven? Neem dan gerust contact met me op!

Wat ik allemaal nog meer doe? Zie hier mijn portfolio!