Voorleesboeken mee op vakantie – digitaal?

Zeker als je zo op vakantie gaat heb je misschien geen zin om heel veel boeken mee te nemen – dan kan digitaal een uitkomst bieden! Zo kwam ik laatst terecht op Nextory. Je mag het gratis 30 dagen uitproberen en dat deed ik ook. Daarna kost het 11,99 per maand – best te doen want naast kinderboeken vind je er ook veel boeken voor volwassenen 🙂 Het alternatief Kobo plus wat Bol.com aanbied is iets duurder met 12.99 per maand.

Digitale prentenboeken

Vooral voor de kleintjes zijn de plaatjes natuurlijk het leukste dus ik ging op zoek naar de prentenboeken. Gelukkig hebben ze daar heel wat keuze in staan. Ze hebben het ook verdeeld in leeftijden zodat je makkelijker kunt zoeken. Nou is het gat tussen 0 en 6 jaar natuurlijk wel heel groot 🙂 maar genoeg om samen uit te proberen! Binnen de leeftijden kun je ook nog kiezen voor verschillende onderwerpen.

Kinderluisterboeken

Naast prentenboeken die je samen kunt lezen hebben ze ook leuke kinderluisterboeken beschikbaar. Super handig tijden een langere autorit om je kindje lekker naar een boek te laten luisteren. Je kunt ze vooraf downloaden zodat ze niet je databundel verkwisten onderweg 🙂

En ook echte leesboeken voor ouders & grote kids

Heb je een echte boekenwurm die al wat ouder is? Ze hebben ook veel echte leesboeken! Voor de kindjes en voor de grote mensen. Netjes verdeeld op genre dus makkelijk door te zoeken naar leuke nieuwe boeken!

Over Nextory en de app

Toen ik hem voor het eerst installeerde kreeg ik niet direct de afbeeldingen te zien – best een ding bij een prentenboek 🙂 maar gelukkig was dat snel opgelost en konden we aan de slag met de boeken. Het navigeert fijn en je kindje heeft natuurlijk al snel door hoe je de bladzijden kunt “omslaan”. Op een telefoon is het misschien wat klein – zeker voor de jongste – maar op een tablet kun je het al veel beter zien. Het kost iets minder dan de Kobo plus die je via bol.com kunt doen en daarnaast hebben ze een groot aanbod die je maar liefst 30 dagen gratis uit mag proberen – ik zeg doen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.