De leukste nieuwe baby & peuterboekjes van 2022

Er worden aan de lopende band nieuwe boekjes uitgebracht. Ik heb er een aantal voor je baby of peuter verzameld die in 2021 of 2022 zijn uitgebracht! Super leuk om kado te geven 🙂

Zoekboek: Waar is de brandweerauto?

Vooral natuurlijk voor de jongetjes die zijn dol op brandweer auto’s. En zoekboeken blijven vaak lang favoriet er blijft van alles nieuws te ontdekken ook al heb je dit boekje al een tijdje! Er gebeurt van alles op de tekeningen waar je met je kindje over kan praten of naar kan zoeken. In dit boek staat soms ook nog een klein stukje tekst die je kunt voorlezen maar het draait natuurlijk vooral om de plaatjes.

Geschikt vanaf +/- 1,5 jaar

Bestel “Waar is de brandweer auto”

Pip en Posy en het verjaardagsfeestje

Kijkt jouw kindje ook al uit naar zijn of haar verjaardag? Dit is een stevig kartonboekje met een leuk verhaaltje over de verjaardag van Posy. Alleen gaat er iets mis: Pip struikelt met de taart – tijd om dus samen een nieuwe taart te gaan bakken.

Geschikt vanaf +/- 1,5/2 jaar

Bestel “Pip en Posy en het verjaardagsfeestje”

Nog even samen spelen

Spelen is natuurlijk super leuk! In dit boekje kunnen de peuters lekker samen spelen met dit schattige konijn, van verstoppertje tot nat spetteren. Schattig interactief kort voorleesboekje voor de kleintjes. Pret gegarandeerd!

Geschikt vanaf +/- 1,5 jaar

Bestel ‘Nog even samen spelen’

Kiekeboe kuiken

Dol zijn die kleintjes op dit soort boekjes, je kunt er namelijk van alles mee doen. Ze kunnen tegen de tijd dat ze 10/11 maanden zijn al steeds beter dingen vastpakken en grijpen dus een perfect moment om met dit soort boekjes te beginnen. Ze zullen zelf nog niet altijd direct alles kunnen schuiven of draaien maar oefening baart kunst.

Geschikt vanaf +/- 10/11 maanden

Bestel ‘Kiekeboe kuiken’

Kijk en ontdek: De boerderij

Er is er hier een thuis ook altijd gek geweest van alle dieren, dat is vaak voor de meeste kindjes zo. Een boerderij heeft natuurlijk heel veel verschillende dieren die allemaal aanbod komen in dit boek. Het leukste is nog dat je kindje van alles kan schuiven en doen om verstopte dieren tevoorschijn te halen.

Geschikt vanaf+/- 1,5 jaar.

Bestel ‘Kijk en ontdek de Boerderij”

Ze hebben ook nog een speciale versie met graafmachines voor de stoere jongens 🙂

Buggyboekje: Beestje waar ben je?

Handig als ze altijd wat te rommelen hebben als ze in de wagen of buggy liggen. Daar speelt dit boekje op in die kan je namelijk vast maken zodat je hem niet steeds hoeft op te rapen :o). Er zitten allemaal stoffenflapjes in waar de dieren achter verstopt zijn – uren plezier natuurlijk voor de kleintjes.

Geschikt vanaf +/- 1 jaar.

Bestel ‘Beestje waar ben je?’

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.