7 Voorleesboekjes over de winter

We hadden afgelopen weekend nog wat sneeuw en de winter duurt nog dik 2 maanden voor de lente echt begint! We kunnen dus nog heerlijk voorlezen over de winter!

Bobbi in de winter

Geschikt vanaf 1,5/2 jaar

De Bobbi boekjes zijn hier altijd favoriet geweest: korte verhaaltjes en leuke tekeningen. Herkenbare verhaaltjes.

Koning winter staat vooral in de boekjes bekend als sneeuw: dus ook in dit boekje is Bobbi aan de slag gegaan met het maken van een sneeuwpop!

Bestel Bobbi in de winter

Mijn eerste zoekboek Winter

Geschikt vanaf +/- 2 jaar

Zoekboeken kunnen al snel gebruikt worden en blijven vaak lang favoriet. Deze is vrij simpel waardoor je er al vanaf een jaar of 2 mee kunt beginnen! Voor de kleuters zal deze misschien al wat te saai worden. De tekeningen zijn simpel, niet druk en er staan icoontjes die ze in de tekening kunnen zoeken!

Bestel mijn eerste zoekboek – Winter

Kaatje in de winter

Geschikt vanaf +/-2 jaar

Over kaartje zijn veel mee boekjes geschreven, altijd simpele taal en herkenbare verhaaltjes. Dit boekje nodigt ook uit om te vertellen over je eigen ervaringen met de winter, daarom wordt hij ook veel op peuterspeelzalen gebruikt!

Bestel Kaatje in de winter

Winter met Fien en Milo

Geschikt vanaf 2 jaar

Ook dit boekje gaat weer over spelen in de sneeuw natuurlijk! De herkenbare karakters Fien en Milo (waarvan veel meer boeken zijn) gaan lekker spelen in de sneeuw!

Bestel Winter met Fien en Milo

Winter!

Geschikt vanaf 2,5 jaar.

Een leuk boek met heel veel verschillende verhaaltjes & versjes. Bekende karakters als Kikker & Dikkie Dik. Echt een verzamelboek over wintersetafarelen.

Dit boek kan mee groeien: de verhaaltjes van Dikkie Dik kun je al vanaf peuter leeftijd doen, de langere verhaaltjes zijn wat leuker voor de kleuters!

Bestellen Winter

Anna en de Winter

Geschikt vanaf 3 jaar

In dit boekje gaat het niet alleen over sneeuw maar ook een gewone koude winter. Pas later in het boekje begint het te sneeuwen. Dit boekje is leuk voor de peuters maar zeker ook de kleuters!

Bestel Anna en de Winter

Het Gruffalo Winter natuurspeurboek

Geschikt vanaf 3/4 jaar.

Wat is er lekkerder dan lekker naar buiten gaan! Dit is dus geen boek voor s avonds in bed voor te lezen maar juist s ochtends om plannen te maken voor de dag! Lekker het bos in en speuren naar dingen die in het boek genoemd worden.

Bestel Gruffalo Winter natuurspeurboek

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.