6 voorleesboekjes over jarig zijn!

Jarig zijn, dat is natuurlijk leuk en spannend! Ze kijken er vaak al weken naar uit en tellen af. Hier wat leuke boekjes die aansluiten bij dat onderwerp! Ik heb weer zoveel boekjes voor de allerkleinsten als voor de iets oudere samengesteld. Dit zijn de leukste boekjes op dit moment over de verjaardag van je kindje 🙂

Fijne verjaardag voor jou!

Is je kindje dol op muziek? Dan is dit boekje echt wat voor jullie! Er zitten ook echt geluidje in – je kindje kan daar op drukken en zo de gitaar, viool, fluit of piano horen!

Kleine otter is jarig en zijn vrienden spelen allemaal mooie muziek op zijn verassingsfeestje!

Vanaf 1 jaar

Bestel Fijne Verjaardag voor jou!

Mijn Verjaardag

Beer is jarig, maar ojee het lijkt er op of iedereen zijn verjaardag is vergeten.. Gelukkig hebben ze toch een leuke verassing voor hem wanneer hij weer thuis komt! De Clavis boekjes zijn hier eigenlijk altijd favoriet en worden lang gelezen.

Vanaf 1,5/2 jaar

Bestel Mijn Verjaardag

Juf Roos – Verjaardag

Veel kindjes kennen juf Roos van Youtube! Als ze haar kennen dan is dit een leuk boekje voor ze! Ze hebben foto’s genomen en daar wat korte tekstjes over heen gezet. Gijs is in dit boekje jarig maar Juf Roos lijkt het niet onthouden te hebben! Een stevig karton boek voor de kleintjes

Vanaf 2 jaar

Bestel Juf Roos – Verjaardag

Mijn Schuifboekje – Jarig zijn

Interactieve boekjes zijn vooral bij de kleintjes altijd een groot succes. Waarschijnlijk zal deze dan ook vaak uit de kast getrokken worden en gebruik worden. Dit is een boekje met schuifjes over jarig zijn!

Vanaf 2 jaar

Bestel Mijn Schuifboekje – Jarig zijn

Tien regels als je jarig bent

Een hilarisch boek bedoelt voor kleuters maar ook de grotere peuters zullen er al lol aan beleven. En het doet het trouwens ook goed als cadeau voor volwassenen.

10 grappige en gekke regels voor tijdens je verjaardag om te zorgen dat het een onvergetelijke verjaardag wordt dit jaar!

Vanaf 3/4 jaar

Bestel Tien regels als je jarig bent.

Mijn verjaardag gaat niet door!

Ook voor oudere kindjes is het voorlezen vaak leuk en super gezellig. Dit is een boek wat kindjes zelf kunnen lezen met een jaar of 8 maar je kunt het ook rustig voorlezen aan je oudere kleuters. Er gebeuren allemaal gekkigheden waardoor de verjaardag misschien wel helemaal niet door gaat!

Vanaf 6 jaar

Bestel Mijn verjaardag gaat niet door!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.