5 leuke voorleesboekjes over de herfst

Afgelopen week met die storm leek het al herfst! Vandaar vast op zoek naar leuke boekjes over de herfst die jullie straks weer kunnen voor lezen!

Herfst met Fien en Milo

Ken je dit schattige duo al? Er zijn meer boekjes van. Ook dit boekje is weer erg leuk, ze gaan lekker samen in de plassen stampen, wat een lol! En natuurlijk allemaal leuke dingen zoeken in het bos samen. Een leuk interactief verhaaltje voor de peuters!

Vanaf 1,5/2 jaar

Bestel ‘Herfst met Fien en Milo’

Saar in de Herfst

De boekjes van Pauline Oud waren hier altijd een hit. Herkenbare verhalen en leuke tekeningen. Wat is er leuker dan in de herfst door het bos te lopen en te genieten van alle kleuren samen met Oma. En natuurlijk even naar de moestuin van Oma en nog even knutselen. Ook leuke knutseltips in het boek!

Vanaf +/- 2,5 jaar

Bestel ‘Saar in de herfst’

Zoekboek Rik en de Herfst

Zoekboeken geven eindeloos plezier! Dit zoekboek ook, helemaal in de herfsttijl. Zoeken naar diertjes, pompoenen en kaboutertjes. Natuurlijk niet om echt voor te lezen maar wel om heeel veel over te vertellen en te zoeken. Goed om gesprekken op gang te brengen, fantasie te stimuleren en vooral heel veel te zoeken.

Vanaf 2,5 jaar

Bestel ‘Zoekboek Rik en de Herfst’

Hoera, herfst!

In de herfst wordt het weer binnen zitten natuurlijk dus wat kan je beter gebruiken dan een heleboel knutsel tips! In dit boek niet alleen leuke verhalen van Vivian den Hollander om voor te lezen maar ook om lekker te knutselen. De kinderen in het boek vinden van alles en bedenken leuke knutsels er mee: die je kindje thuis ook kan maken.

Vanaf +/- 5 jaar

Bestel ‘Hoera, Herfst’

Een bos vol herfst – Samenleesboek

Samen met je kindje een boek lezen, super leuk! In dit boek staan korte woordjes die steeds herhaalt worden zodat je kindje kan mee helpen met voorlezen! Zodra ze de letters een beetje kennen en wat beginnen met korte woordjes lezen kun je samen met hun aan de slag met die leuke voorleesboek over de herfst! Het is niet echt een verhaal maar meer een weetjes boek over de herfst.

Vanaf +/- 5 jaar

Bestel “Een bos voor herfst”

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.