3 super leuke halloween boekjes

Hier in Nederland wordt er lang niet overal aan Halloween gedaan – wij hier thuis doen al jaren een Halloween feestje met de kids en ze vinden het super leuk! Griezelen op hun eigen niveau natuurlijk. Ik verzamelde 3 super leuke halloween boekjes voor je die je kunt voorlezen:)

Het spookje en de vleermuis

Hier zijn de Clavis boeken en ook die van Liesbet een graag geziene gast. Zo ook dit leuke boekje, geschikt vanaf een jaar of 3. Helemaal niet zo spannend maar het gaat wel om een spookje, muisjes en spinnetjes die samen in een kasteel wonen – ze durven niet in de toren te komen! Het eindigt in een super leuk griezelfeest! Leuk voor de peuters & kleuters

Geschikt vanaf +/- 2,5 jaar

Bestel “Het spookje en de vleermuis”

Kas en Saar vieren halloween

Kent je kindje Kas en Saar al? Pauline oud heeft verschillende boeken geschreven over dit duo. In deze editie vieren ze dus Halloween op school. Ze mogen verkleed naar schoon en daar wachten allerlei leuke activiteiten. En weer komt de Opa van Kas en Saar langs op school zoals in de andere verhalen. Leuk voor peuters & kleuters.

Geschikt vanaf 2,5/3 jaar

Bestel “Kas en Saar vieren Halloween”

Luuk en Lotje – Het is Halloween

Luuk en lotje zijn een super leuke tweeling die samen Halloween gaan vieren. In het boekje gaan ze op pad helemaal verkleed als spook en heks! Fijne grote prenten en niet te veel lange teksten – goed en leuk om voor te lezen dus ook aan de peuters. Zeker ook nog genoeg spannends voor de kleuters!

Geschikt vanaf 2,5 jaar

Bestel ‘Luuk en Lotje – Het is Halloween’

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.